Profil

Mit navn er Michael Smedegaard og jeg er uddannet mekaniker. Det er jeg, fordi jeg har været bidt af mekanik og motorer fra barnsben.

Lidenskaben og interessen for det mekaniske kom allerede i en tidlig alder da jeg har adskilt, skruet og repareret siden jeg var 5 år. 

Jeg har været udlært mekaniker siden Juli 2008, og før jeg kastede mig ud som selvstændig, har jeg arbejdet med salg, eksport og istandsættelse af primært store maskiner til industrien og entreprenørbranchen. Deraf har jeg også erhvervet mig en bred faglig viden indenfor netop dette område.

Så derfor var det måske ganske naturligt, at jeg åbnede Troldhede Autoteknik i den tidligere maskinstation for enden af Industrivej. Omgivelserne er stadig de samme, men vi har sat nye maskiner, inventar, værktøj og udstyr ind i forbindelse med åbningen i maj 2017.

Vi har en stærk lokal tilknytning, hvor vi har en stor del af vores faste kundekreds. Vi har dog flere, der kommer fra både Videbæk, Skjern og Herning og benytter sig af vores tilbud om god service til en fair pris.

Selvom vi ligger i et lille lokalområde, så har velkomsten været over al forventning. Det har betydet, at jeg i 2018 kunne ansætte min første svend på værkstedet Phillip. Phillip er en ung, seriøs og pålidelig mekaniker, med samme passion for det mekaniske, som jeg selv har. Jeg synes, at værkstedet med Phillips ankomst fået yderligere en stærk profil at trække på.

Har du spørgsmål, så er vi altid klar til en snak om biler eller en motor, der driller på netop din bil. Kom forbi til en bilsnak, der er altid frisk kaffe på maskineriet.